Lacoste 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Written By Haylaz on 16 Mart 2012 Cuma | 11:24

LACOSTE L!VE'ın 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda Amigo Kız ve Patenci Kız temalarıyla hazırlanmış.



Amigo kızı stilini; Preppy ve vintage detaylar ile erkek arkadaşının gardırobundan esinlendiği parçalarla oluşturuyor. Oxford stili erkek gömleğine ek olarak göze çarpan feminen detaylar ve Batı kesimli Chambray gömlekler bebek yakalarla birlikte romantik bir hal alıyor. Kriket kazak, kolej havalı etek, leopar desenli polo tshirt ve elbiseler LACOSTE L!VE'ın amigo kızının zamansız parçalarını oluşturuyor.





Patenci kız ise seksi ve kadınsı. Mini şort ve etekleri boyfriend kazaklar ve erkeksi hırkalar tamamlıyor. Pileli ultra vintage tenis eteği ve bembeyaz mini şortlar ise koleksiyonun diğer vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor. Şeker pembesi, nane yeşili ve turkuaz mavisi koleksiyonda hakim olan diğer renkler iken, elbise ve şortlarda şeritler halinde yerini alan beyaz renk koleksiyonun parçalarına sportif ama aynı zamanda seksi bir hava katıyor.





LACOSTE L!VE'ın 2012 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu ise yaz kampı, suda yaşam ve 90?lar show konseptleriyle tasarlanmış.





Yaz kampı temalı koleksiyonda koton parçalar hakim iken, montlarda kullanılan naylon ise fonksiyonellik özelliği ile kullanım rahatlığı sağlıyor.Koleksiyonun en iddialı parçalarının üzerinde bulunan büyük timsah logoları ise Ivy League maskotlarını akıllara getiriyor.





Suda yaşam teması Fransız mirasından ilham alıyor: Üç renkli bayrak, stresten uzak yelken hayat tarzı ve ünlü Fransız Denizaltıcı Komutan Jacques Cousteau Lacoste'un şifrelerini oluşturuyor. Koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında; büyük timsah logolu rüzgarlıklar, taşlanmış kotondan oluşan denici ceketi, mayolar, değişik renk ve desenlerdeki polo ve t-shirtler yer alıyor.





Koleksiyonun son teması olan 90'lar Show ise bizi Day-glo Pop'un yıllarına, hip-hop ve elektronik müziğin hâkimiyetine ve Spike Lee filmlerine geri götürüyor. Çok renkli parçalar siyah ve beyazın hâkimiyetine karşı çıkarken, polo ve t-shirtlerde 90'ların hip hop sahnelerinden esinlenen karakterler yer alıyor. Parlak ve gösterişli gömlekler ve vintage desenli mayolar yaz aylarında bütün dikkatleri üzerine toplamak isteyen erkekler için ideal bir seçenek sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder