Mini Abiye Modelleri Yeni Sezon 2012

Written By Adsız on 6 Şubat 2012 Pazartesi | 12:47

Bayanların şıklık gösterileri abiyelerde devam ediyor. Düğünerde nişanlarda yada yemek davetlerinde şık ve sade olmak isteyen hanımlar evet burası size göre. Mini giyinmeyi seven hanımlar için resimleri bulduk yükledik. Uzun boylu hanımlara mini abiyeler okadar yakışır ki anlatılmaz.. Yaz aylarında akşam yemek davetlerinde özel günlerde şıklığınıza şıklık katacak aynı zamanda doğal görünmenizi sağlayacak hem de sade görüneceksiniz hanımlar. Genç kızların baloda ne giyeceğim derdi olmayacak tam sizlik elbiseler kızlar. Havuzbaşı yada kır balolarında okadar şık ve sade olacaksınız ki gören tekrar bakacak. Bir de siz bakın.
mini tafta abiye modelleri
Tek kol abiyeler bu sezon yeni trendler arasında ve tafta kumaşından yapılan bu abiyeler fırfırlı olup sizi daha da şık gösterecektir.
 
Tek kol abiyeler bu sezon yeni trendler arasında ve tafta kumaşından yapılan bu abiyeler fırfırlı olup sizi daha da şık gösterecektir.
Straplez elbiseler gerdanlık kısmını açık bırakarak çok sade ve şık görünmesini sağlar bir de güzel bir kolye takıldığında tamamsınızdır. Göğüs altı kemerli abiyeler belinizi ince gösterip daha da zarif görünmenize yardımcı olacaktır.

Çıtıpıtı genç kızlar balon etekli abiyeleri görünce kendinizden geçebilirsiniz çünkü gerçekten çok güzel elbiseler bunlar. Taftadan yapılmış olan bu abiyeler sizi gerçekten çok şeker gösterecek.

Genç kızların yılsonu partilerinde rahatlıkla kullanabileceği abiyeler bunlar olsa gerek. Koca bir fiyonklu abiye sizi çok şeker gösterecektir. Diğer yandan göğüsaltı kemerli eteği ise tüylerle kaplı olan abiye sizi çılgın bir geceye hazırlayacaktır.

Simli ve mini dekolteli abiyeler sizi herzaman gecenin starı yapar ve parıl parıl parlamayı kim istemez ki. Drapeli elbiselerde sizi herzaman olduğunuzdan ince ve zarif gösterir.
Straplez büzgülü abiyeler orta yaşlı hanımların düğün davetlerinde nişanlarda giyebileceği türden abiyelerdir. Aynı zamanda genç kızlarımız balo kıyafeti olarakta kullanabilirler. Her yaşa uygun pileli ve drapeli abiyeleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Straplez göğüs dekolteli mini abiyeler boyunuzu uzun ve sizi zayıf gösterir. Gece davetlerinde düğünlerde kullanabileceğiniz bu abiyeler sizi çok zarif gösterecek.

0 yorum:

Yorum Gönder