Arancia 2011 - 2012 Sonbahar - Kış Koleksiyonu Eşarp Modelleri

Written By Adsız on 22 Şubat 2012 Çarşamba | 11:57

Eşarp modasını yakından takip eden ve şıklığına önem veren bayanlar, Arancia`nın 2011 - 2012 sonbahar - kış ipek eşarp koleksiyonuna bayılacaksınız. İpek sura ve ipek tivil çeşitleri bulunan bu harika tasarımların olduğu katalogda, tarzınıza en uygun eşarpları rahatlıkla bulabilirsiniz. Arancia, birbirinden kaliteli desenlerde ki %100 ipek eşarp modelleri ile, son yıllarda olduğu gibi 2012 yılında da tesettürlü bayanların gözdelerinden olmaya devam edecek gibi. 
Desenlerde ki çiçekli modellerin yanı sıra, çizgili, kareli ve benzeri geometrik şekillerde ki modeller en önemli detaylar olarak göze batmakta. Arancia yeni kreasyonundaki çeşitleri ile eşarp modasında trend ve elit bir marka olmaya devam edeceğe benziyor. Aker online satış mağazasından da 60 ve 70 TL arasında satışı yapılmakta olan 2012 Arancia yeni sezon eşarplarının, resimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.









 Koyun tonlarda karışık renkli, geometrik desenlerde eşarp modeli.
 Turuncu tonlarda çiçekli ipek eşarp modeli.
 Karışık renkli çizgili eşarp modeli.
 Siyah tonlarında eşarp modeli.
Beyaz, kırmızı ve mor tonlarda eşarp modeli.  
Düz Arancia ipek eşarp modeli. 
Turuncu, sarı ve koyu tonlardaki eşarp modeli.

Bayramın yaklaştığı ve alışverişlerin arttığı  son günlerde Arancia, tesettürlü bayanlar için iyi bir seçenek. Diğer tüm modeller için Arancia resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder