Christian Dior 2012 ilkbahar yaz elbiseleri

Written By Adsız on 27 Şubat 2012 Pazartesi | 10:31

Nostalji giyim yaz aylarında da kendini gösteriyor. Moda`nın devlerinden Christian Dior 2012 yaz koleksiyonunu oldukça şık tasarımlar ile sergiledi. Bu harika defilede nostaljik ama günümüzde giyilebilecek gerçeklikte olan elbiseler kendini gösterdi. Geçmişten günümüze modada dümeni bırakmayan markalar arasında her zaman yer alan Christian Dior 2012 elbise modelleri ile salondaki herkesi büyülemeyi yine başardı. 

Üzeri desenli kalem etekler ve geniş eteklerin yanı sıra, bazı dönemlere damga vuran diz üstü dar etekler defilede boy gösterdi. Modacılar yaz aylarında iyi giyinmek isteyen bayanların bu elbiselere korkmadan yatırım yapabileceklerini belirttiler. Üst kısımlardaki yaka detayları ve elbiseler ile harika uyum sağlayan topuklu ayakkabılar, defileden sonra yeterince konuşuldu. Bir çok ünlü modacının yorumu; koleksiyonun oldukça kaliteli ve iyi olduğuydu. 

Tüllü ve şeffaf kumaşlar ile eşleştirilmiş şifonlar tam anlamıyla kadınsı bir görünümü yansıtıyor. Bayanlar tarafından oldukça tercih edilebilir çeşitlilikte ürünler sayesinde Christian Dior takdirleri topladı. Defile sonlarına doğru ise, ipek kumaşlar üzerine serpiştirilmiş kristal benzeri taşlar ile süslenmiş elbiseler tam anlamıyla lüks giyimi vurguluyordu. Siyah, beyaz ve gri gibi renkler dışında kırmızı, renk paletindeki tonlar olarak göze battı.












1 yorum:

Adsız dedi ki...

harika

Yorum Gönder