Güneş Gözlüğü Modası

Written By Adsız on 7 Şubat 2012 Salı | 08:49

Güneş gözlüklerine, aksesuar olarak bakmak yanlış bir kanıdır. Sıcaklar başladığı zaman, hepimiz gözlüklerimizi ortaya çıkarırız ve hatta onları gözümüz gibi bakarız, çizilmesi halinde görüş kalitemizi bozacağını hepimiz biliriz. Güneş gözlüklerinin amaçı gözümüzü zararlı ultraviyola ışınlarından korur. Aksi takdirde, uzun süre güneşte kalmanın gözlerdeki bazı dokulara zarar verdiği. Cıplak gözle doğrudan bakmanın görme tabakasına geri dönüşümü olmayacak zararlar verdiği uzmanlarca altı çizilerek vurgulanıyor.
Güneş gözlüğü alacağımız zaman dikkat etmemiz gereken öncelikle belirli bir standardı ve kalite belgesi olabilecek yerlerden almaktır. Daha sonra aldığımız gözlüğün, yüz tipimize uyup uymadığıdır. Sizler için hazırladığımız sunumla sizleri baş başa bırakıyoruz.
güneş gözlüğü modelleri
Galerimizi gezmek için, küçük fotolara tıklayın.
spor güneş gözlüğü modeliKırmızı gözlük modeliKahverengi gözlük modelideğişik güneş gözlüğü modelifarklı güneş gözlüğü modelişık güneş gözlüğü modeliSiyah güneş gözlüğü modeliBüyük gözlük modeliKırmızı çerceveli güneş gözlüğü modelitrend gözlük modelleri

0 yorum:

Yorum Gönder