Siyah Sütyen Modelleri

Written By Adsız on 10 Şubat 2012 Cuma | 02:23

siyah sutyen modelleri
Kadınların en özel parçaları ve gizli dünyaları olan iç giyimde birbirinden iddialı iç çamaşırları göze çarparken, siyah sütyen modellerine olan ilgi de, en az kırmızı iç çamaşırlarına olan olan ilgi kadar büyük. Gece ve gündüz kadınların kendilerini daha rahat hissetmek istedikleri için sütyen modellerinin özellikle çok rahat ve esnek olması gerekiyor. Kumaş ve model kalitesi ile kadınların rahat ettikleri ve en çok tercih ettikleri sütyen modellerinden biri de siyah sütyen modelleridir. Renkli kıyafetlere uyum ile kullanım rahatlığı sağlayan siyah sütyen modelleri, beyaz gömleklerin içine giyildiğinde de oldukça göz alıcı ve seksi duruyor.

Siyah Sütyen Modelleri


Görkemli havası ile ciddi bir ihtişam sergileyen siyah iç çamaşırı modelleri oldukça etkileyici.











Cazibesi ile oldukça çekici bir kombinasyon oluşturuyor.


En özel iç çamaşırı takımlarının rengini siyah üstleniyor.


1990'lardan günümüze, Eva Herzigova'nın tanıtımı ile Eva Wonderbra kampanyası sayesinde, her 15 saniye de bir bu sütyenden satıldı. Hala seksi görünümü le kadınların en çok tercih ettiği siyah sütyen modeli olarak revaçta.











Seksi kilotlu çoraplarda da en çok tercih edilen renk siyah... Farklı bir etki ve lüks katarak büyüleyici aksesuarlar oluşturuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder